Het Zeeuws Orkest & Anneke Luyten

Anneke Luyten (sopraan) begint haar muzikale carrière aan de muziekhumaniora van het Lemmeninstituut te Leuven met viool als hoofdvak. Bij de overgang naar het Hoger Onderwijs wordt haar stem ontdekt en maakt zij de overstap naar Zang als hoofdvak. Tijdens deze hogere studies volgt Anneke zanglessen bij Dina Grossberger en Lieve Jansen en behaalt haar diploma’s ‘Master optie Zang’ en ‘Initiële Lerarenopleiding’ aan het Lemmensinstituut in juni 2006. Zij nam in 2011 deel aan de Koningin Elisabeth Wedstrijd Zang 2011 waar ze halve finaliste werd. Eveneens werd ze halve finaliste in de Hans Gabor Belvedere Singing Competition 2013 die werd gehouden in Amsterdam. Het programma tijdens het concert van het Zeeuws Orkest met Anneke Luyten worden er muziekstukken gespeeld van Vaughan Williams, Arthur De Greef, August de Boeck en Rachmaninov. 

Wanneer

  • Vrijdag 16 juni 2023 om 20.00 uur

Prijzen

  • Bij vragen over het bestellen van kaartjes via deze website kunt u contact opnemen met het bureau van Het Zeeuws Orkest via nummer: 0118 628204
    U kunt ook kaartjes bestellen online via de Drukkery in Middelburg in de winkel bij de kassa of in boekhandel ’t Spui in Vlissingen.

    Concert Brouwershaven | 16 jun 2023 | 20.00 uur = € 28

Locatie