Strand Domeinen 4

Ontdek Strand Domeinen 4, een prachtig natuurstrand gelegen in het zuidwesten van Nederland. Dit strand is onderdeel van de Domeinen en bestaat uit vier verschillende stranden, waarvan het naturistenstrand zich aan de rechterzijde richting 't Oude Vuur bevindt. Geniet van de rust en ruimte op dit unieke strand, omgeven door de natuurlijke schoonheid van Boswachterij Westerschouwen.

Boswachterij Westerschouwen biedt tal van activiteiten voor natuurliefhebbers, waaronder een uitdagend mountainbikeparcours. Vanaf Strand Domeinen 4 kun je gemakkelijk de bosrijke omgeving verkennen en de flora en fauna van dit gebied ontdekken. Maar dat is niet alles wat deze locatie te bieden heeft.

Het water voor de kust van Schouwen maakt namelijk deel uit van het beschermd natuurgebied de 'Voordelta'. Hier kun je genieten van de natuurlijke diversiteit van de onderwaterwereld en spot je regelmatig vogels, vissen en zeehonden. Kortom, Strand Domeinen 4 is dé ideale plek voor een ontspannen vakantie in de natuur.

Contact

Westenschouwen
Plan je route

Locatie