ONDERNEMEN, WERKEN EN VESTIGEN

Kom je vestigen op Schouwen-Duiveland, je vindt er genoeg mogelijkheden op het gebied van bedrijfsruimten, zowel bestaande als nieuwbouw. Meld je als ondernemer aan bij de actieve ondernemerskring. Zoek je een baan? Er is hier altijd behoefte aan vakmensen, specialisten en ambitieuze werknemers. Schouwen-Duiveland heeft uitstekende congres- en vergaderfaciliteiten. De (water)natuur biedt alle ruimte voor teambuildingactiviteiten. 

 • Ondernemen kan altijd

  Ondernemende starters weten Schouwen-Duiveland te vinden, groeien door en worden groot. Bovendien centraal gelegen tussen Rotterdam, Brabant en Vlaanderen.

  Ondernemen kan altijd Bedrijventerrein Zierikzee
 • Werken waar waardering is

  Verrassend welke bedrijven er op Schouwen-Duiveland zijn. En die hebben vaak behoefte aan goede vakmensen of specialisten. Zoek je nieuwe uitdaging in de Zeeuwse vacaturebank.

  Werken waar waardering is Op-Schouwen-Duiveland-Proeflokaal-Wijnhoeve-Man-Bezig-Met-Voorbereiding-Eten
 • Zichtlocatie of in de stad

  Een bedrijfsverhuizing naar Schouwen-Duiveland? Er zijn tal van mogelijkheden!

  Zichtlocatie of in de stad Bedrijfsruimte

aantrekken en behouden van goed personeel

Hotel Mondragon in Zierikzee is één van de initiatiefnemers die zich de komende tijd gaat bezig houden met een keurmerk voor goed werkgeverschap. Dit is hoe zij nieuw personeel gaan aantrekken en behouden. 

Ontdek het verhaal van Mondragon
Op-Schouwen-Duiveland-Mondragon-Buitenaanzicht-In-De-Avond-Verlicht

In een snoepwinkel

Deltavorm is gevestigd op het bedrijventerrein van Scharendijke. Bij het binnenstappen van het pand stuit je al op een indrukwekkende ‘Wall of Fame’. Hier hangt slechts een deel van alle zakjes snoep uit binnen- en buitenland die de afgelopen jaren door het bedrijf zijn ontwikkeld. In totaal ontwerpen en produceren ze mallen voor snoepfabrikanten in maar liefst 45 landen. 

Meer over Deltavorm
Op-Schouwen-Duiveland-Deltavorm-In-Scharendijke-Man-Met-Stempelkraam