Wat ga jij vandaag doen?

Op Schouwen-Duiveland is genoeg te zien, doen en beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wandeling door de historische straatjes van Zierikzee, lekker uitwaaien aan de Noordzeekust of één van de musea bezoeken? Kom samen met je familie, vrienden of met je partner en ontdek wat Schouwen-Duiveland nog meer te bieden heeft. 

Kies je activiteit

Wandelen op Schouwen-Duiveland

Ben je een kilometervreter of maak je liever een kort ommetje? Op Schouwen-Duiveland vind je vele wandelpaden voor alle soorten wandelaars. Over kerkpleinen, langs historische gebouwen of dwars door natuurgebieden, op de grens van land en water, of door de polder. Schouwen-Duiveland is een eiland waar het heerlijk is om je wandelzolen te slijten. Gewoon. Omdat wandelen hier zo mooi is.

Trek je wandelschoenen aan
Op-Schouwen-Duiveland-Wandelen-Door-De-Domeinen-Met-Het-Hele-Gezin

Voor liefhebbers - van natuur

Bezoek musea op Schouwen-Duiveland

Wil je meer weten over de geschiedenis van Schouwen-Duiveland? Bezoek dan de musea op het eiland. Gluur binnen bij een oude fotostudio, klaslokaal of vissershuisje of laat je rondleiden op oude schepen en neem een kijkje op de scheepswerf. Acht musea verspreid over Schouwen-Duiveland geven je een kijkje in het leven van vroeger aan de hand van verschillende thema’s en exposities. 

Bezoek musea
Stadhuismuseum Zierikzee buitenkant

Ook leuk om te doen - op Schouwen-Duiveland