Ontdek Schouwen-Duiveland

Met het Ontdek Paspoort ontdek je bijzondere plekken op Schouwen-Duiveland. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Plompe Toren dat eenzame in het uitgestrekte polderlandschap staat? Of de getijdenbakken waar je bij eb verschillende waterdieren ontdekt? Het zijn slechts een aantal van de 11 bijzondere plekken die je in het paspoort vindt. Op zes locaties haal je ook een stempel. Haal je Ontdek Paspoort op de camping, in het hotel of op je vakantiepark en start met jouw avontuur op Schouwen-Duiveland. Of koop je Ontdek Paspoort bij een van de verkooppunten. 

Leuk voor gezinnen met kinderen

Het Ontdek Paspoort is geschikt voor alle leeftijden, maar speciaal gemaakt voor gezinnen met kinderen. In het paspoort vind je interessante feitjes en handige tips over Schouwen-Duiveland. Jouw ideale gids voor een verblijf óf bezoek op Schouwen-Duiveland. 

Bladeren door het Ontdek Paspoort | Op Schouwen-Duiveland

Zo scoor je een Ontdek Paspoort

Het Ontdek Paspoort kan je afhalen bij de receptie van je vakantiepark, hotel of camping. Zijn ze door de voorraad heen? Geen punt. Je haalt je Ontdek Paspoort voor € 2,50 bij verschillende verkooppunten.

 

Het Ontdek Paspoort | Op Schouwen-Duiveland

Haal hier je - Ontdek Paspoort