Actief genieten aan de kust

Ontdek de veelzijdigheid van de kust. Pak je fiets en maak een tocht door de duinen of trek je wandelschoenen aan en ga lekker uitwaaien tijdens een stevige wandeling. Hoe harder het waait, hoe zilter de lucht en hoe beter het kustgevoel. De kust is er voor alle seizoenen. Je vindt er natte verkoeling in de zomer en stevige windvlagen wanneer je de spinnenwebben uit je hoofd wil wandelen. In elk seizoen is het heerlijk om zand tussen je tenen te voelen en de golven te horen. 

Struin door de duin

Af en toe is het flink aanpoten wanneer je een duin beklimt. Maar wanneer je in het duingebied of op strand overal de zilte lucht proeft, is wandelen hier aan de kust van Schouwen-Duiveland toch vooral ook wel heel erg ontspannen. Inspiratie nodig voor een mooie tocht? Dan komt het wandelnetwerk goed van pas.

Meer over wandelen
Strand winterwandeling

Verken kust en duin met je fiets

Er lopen kilometers aan mooie fietsroutes langs de kust. Slingerend van duin naar duin met altijd het geluid van de golven op de achtergrond. Onderweg móét je natuurlijk ook even afstappen om naar het strand te kijken of wie weet: even te picknicken. Jouw tocht, jouw tempo.

Meer over fietsen
Fietsen over de dijk