Windsurfen

Dat gevoel wanneer je perfect de wind weet te vangen en je over het water scheert. Heerlijk toch! Dat gevoel vind je op het water bij Schouwen-Duiveland. Wil je hier surfen, dan heb je het water voor het uitkiezen.  
 
Surfen op de Noordzee 
Wil je wing- of windsurfen in wat ruiger water, dan is de Noordzee bij de Brouwersdam de plek waar je al je energie kwijt kunt. De golven zijn lekker hoog, er is bijna altijd wind en je kunt je hier echt helemaal uitleven tot je na een dagje stevig surfen neerploft op één van de strandterrassen.  
 
Beschutter surfen op het Grevelingenmeer 
Het water van het Grevelingenmeer is iets meer beschut en er zijn minder golven. Daardoor is dit water ook geschikter voor beginnende surfers. Je kunt hier ook lessen volgen. Maar vergis je niet… ook voor ervaren surfers biedt dit water volop uitdagingen – zeker als de wind lekker aantrekt. De surfspot op de Brouwersdam is een van de beste surfplekken van West-Europa! 
 
Huren of zelf meenemen 
Je kunt hier met je eigen surfgear terecht (er is ook volop ruimte voor surfbusjes op de Brouwersdam) maar je kunt ook materiaal huren. Er is dus geen enkel excuus om níét het water op te gaan.

Huur je - surfmateriaal